Heja kvinnliga entreprenörer!

Grattis till Solvattens VD Petra Wadström som får EUs pris för kvinnlig innovation 2017! Solvatten har tagit fram en innovation som med hjälp av solen redan har gett rent och varmt vatten till 250.000 människor världen över. Så viktigt! Solvatten skapar många olika positiva effekter – alltifrån minskad klimatpåverkan till ökad trygghet och bättre hygienmöjligheter för människorna som använder Solvatten. Petra och Solvatten teamet drömmer stort, agerar kollektivt i samverkan med andra social-ekologiska innovatörer och företagare, och de tror på en hållbar värld. ReCollabs Tove Björklund får följa denna spännande resa genom styrelsearbetet tillsammans med andra engagerade människor.

 

Läs mer om Petras utmärkelsen här:

http://ec.europa.eu/women-innovators

Samt en youtubevide on Solvattens uppfinning här:

 

Trevlig kväll!
// Katharina

Kommentera