Mitt Team <3

Jag har fått mycket tid till att fundera på både små och stora frågor under sommaren, då jag tyvärr fick en hjärnskakning efter en olycka. Läkaren ordinerade fysisk och psykisk ”aktiv vila”, vilket är bland det mest svårbemästrade jag stött på. Lite enkelt beskrivet kan man säga att livet har toppar och dalar och att jag nu blev tvungen att gå ner i dal, vilket inneburit att jag; ändrat livsstil totalt, har blivit sjukskriven efter två besök på akuten med misstänkt hjärnblödning, trott att jag återhämtat mig och fallit tillbaks hela vägen ner till ruta ett, sovit ett kopiöst antal timmar, haft diverse smärtsamma och molande symptom, varit orolig för framtiden, min hälsa och ekonomiska situation. Jag är fullt medveten om att det finns väldigt många i världen som befinner sig i en så mycket djupare dal och jag ska inte fortsätta beskriva min då den egentligen är ointressant. Poängen med att jag beskrev den här dalen är att den gett mig ett glasklart perspektiv – jag har världens bästa team och två fantastiska vänner som har stöttat mig från dag ett. De har även visat mig vad resiliens är i praktiken när de har plockat upp mina trådar och anpassat sig efter omständigheterna utan att ens rynka på ögonbrynen. Snarare med ett leende och j**** anamma. Mitt team har verkligen fått mig att förstå synergieffekten av att arbeta tillsammans. Ja, det är resiliens i liten skala, men oj vad mycket starkare jag känner mig tack vare dem.

Det här inlägget är till er Katharina och Sara. Jag vill bara säga till er att ni är bäst (och skryta lite till våra fantastiska följare). Ni ska veta att jag längtar efter att få jobba med er igen och få njuta av alla framtida toppar med er. Jag ska bara ta mig hela vägen upp först, och jag är på väg och kämpar på för allt jag bara har. Det kan vara svårt att tro, men jag börjar bemästra konsten att vila – och den ska inte underskattas!

En liten tribute till er alltså, och såklart alla andra team som kämpar för en bättre värld och för varandra. Heja er!

Med <3 Tove

 

 

Kommentera